Forside

Vores sognepræst gennem mere end 25 år, Lise Trap, stopper som sognepræst hos os med udgangen af juni.

Hun afholder noget ferie i juni, og derfor bliver hendes sidste gudstjeneste hos os, søndag d. 21. juni kl. 14. Pga. situationen ved vi endnu ikke, hvordan den mere præcist kommer til at foregå.

____________________________________________________________________________
Vi genåbner!

Gudstjenesterne følger igen kirkebladet – dog er der i forhold til det tidligere kirkeblads gudstjenesteliste, gudstjeneste 2. pinsedag kl. 9.00 i Soderup og 10.30 i Kr. Eskilstrup ved Lise Trap, da fællesgudstjenesten i provstiet er aflyst.

Med de nuværende regler kan der i Kr. Eskilstrup kirke være 28 kirkegængere og i Soderup 43. Det betyder, at man kan være uheldig, at der ikke er flere pladser, og det håber vi på forståelse for. Præst og graver vil drage omsorg for, at gældende regler for afstand overholdes, men vi opfordrer også til, at man selv sørger for at holde de to meters afstand, som er gældende i kirkerummet.  Medlemmer af samme husstand må sidde med kortere afstand.

For at mindske risikoen for smitte er tegneting til børn og hynderne på bænkene fjernet, og vi opfordrer til, at man selv tager en pude eller hynde med og evt. tegneting til børn. Til de fleste gudstjenester vil der blive brugt salmeark eller salmebøger som vil ligge, hvor man må sidde.

Der vil, til nogle gudstjenester, være mulighed for nadver, men man bliver på sin plads og præsten kommer rundt.

Toiletterne på kirkegårdene vil være åbne ifm.  gudstjenester.

På gensyn i Soderup og Kr. Eskilstrup kirker!

OBS: Pga. covid19 smitte risiko, vil begge kirker være aflåste når der ikke er kirkelige handlinger.  

 

_________________________________________________________________________

Ændrede datoer for konfirmationer 2020:

Vi har nu fastlagt de nye datoer for årets konfirmation:

– 15.-16 august – Soderup 

– 22.-23. august – Kirke Eskilstrup

________________________________________________________________________

Røde Kors har oprettet et Hjælpenetværk, der allerede har flere end 11.500 frivillige, der har meldt sig til at give en hjælpende hånd til dem, der i disse dage ikke kan forlade deres hjem grundet karantæne eller selvisolation. Enten fordi de allerede er syge, har været udsat for smitte eller tilhører nogle af de befolkningsgrupper, der er særligt udsatte for virussen.

De frivillige tilbyder hjælp med alt fra afhentning af medicin på apoteket og pakker på posthuset til indkøb i supermarkedet eller en gåtur med hunden.

Hvis man har brug for hjælp, skal man blot ringe til

Røde Kors på 3529 9660

——————————————————————————————————————

Blomsterpiger m/k – er du sådan en?

Traditionen, at lokale på skift sætter buketter på alteret til hver søndagsgudstjeneste i Soderup Kirke og pynter Kirke Eskilstrup Kirke og
Soderup Kirke med blomster til jul, påske, pinse, høst og konfirmation, er snart 100 år gammel og helt enestående. Men der savnes nye kræfter.
Vil du være med til at traditionen når de 100 år?

Kontakt Lise Trap 3022 4513 eller ltr@km.dk

Foredrag den kommende tid. Husk også at der holdes vintermøder hver 2. onsdag hvor der også er spændende muligheder. Alle arrangementer er gratis. Se mere HER

Kirkebladet