Konfirmation

Konfirmation:

Alle 7. klasses elever, der bor i Soderup og Kirke Eskilstrup sogne, er velkomne til at deltage i konfirmationsforberedelsen – også de, der ikke er døbt og de, der ikke ved, om de vil konfirmeres eller ej.
Der er tilmeldings skema til den kommende sæson nedenfor og naturligvis er alle, både forældre og mulige konfirmander, velkommen til at kontakte sognepræst Lise Trap, hvis de gerne vil høre mere, har spørgsmål eller andet.

Konfirmandforberedelse begynder i september 2019 – tilmelding skal ske senest medio august 2019.

I 2020 tilbyder vi, udover konfirmation på de fastlagte søndage også mulighed for konfirmation om lørdagen i konfirmations weekenden.

Det er på forsøgs basis og det har vist sig, at der er rigtig mange der har valgt at blive konfirmeret om lørdagen. Derfor får man i 2021 også muligheden for at vælge konfirmation både lørdag og søndag.

Mere herom når vi nærmer os 2021.

Konfirmations datoer for 2020:

Soderup Kirke: Lørdag d. 25-04-2020 eller Søndag d. 26-04-2020

Kirke Eskilstrup Kirke: Lørdag d. 02-05-2020 eller Søndag d. 03-05-2020

Tilmeldingsblanket til konfirmationsforberedelse kan hentes her:

Konfirmantion tilmeldning 2020

Blanketten mailes til Sognepræst Lise Trap via dette link (sikker mail), eller lægges i postkassen ved Soderup kirke i indkørelsen til præstegården.
(Præsteboligen i Soderup er pt. fraflyttet grundet skimmelsvamp)

_______________________________________________________________

I lige år foregår konfirmation i Soderup Kirke den sidste søndag i april og i Kirke Eskilstrup Kirke den første søndag i maj.
I ulige år er det omvendt dvs. Kirke Eskilstrup Kirke har konfirmation den sidste søndag i april og Soderup Kirke den første søndag i maj.
Afvigelser kan forekomme, hvis den pågældende søndag falder på en helligdag.

Læs det seneste kirkeblad her