Høstfest

Høstfest Søndag d. 8 september 2019

Høstfesten er tilbage i Soderup!  Forhåbentlig er præstegårdshaven ved at være byggeplads, så i år bliver der dog en mindre ændring mht. sted.

Høstgudstjenesten vil være helt, som den plejer at være – flot pyntet Soderup kirke, trompet, spejdere og  gode høstsalmer.

Efter gudstjenesten samles vi på Hjertebjærggård, som vi kan bruge både udendørs og indendørs. Der er mulighed for at køre i bil dertil og parkere på stedet. Det er ca. 1 km.  Man kan også gå en kortere vej derover ad 100 m landevej – resten sti og mindre vej.

Konceptet er i øvrigt helt det sædvanlige.  Alle medtager en salat eller en kage til fælles bord, eget service og mobilepay eller kontanter til drikkevarer mm (det vil sige hønseskidningskonkurrence… ), landmændene giver kødet, vi synger, spiser, snakker, leger  og menighedsrådet tager tovet med, så vi kan få kåret årets vinder i tovtrækning og sørger  for musikalsk underholdning mm.

Høsttaler i år er Margrethe Lyngs Mortensen, Stestrup Old.

Det er alt sammen for både børn og for voksne og alle er meget velkommen.

Det er søndag d. 8. september, og der er tilmelding af hensyn til bordopstilling mv til ltr@km.dk  / 30224513 inden 3. september.

Høsten fejres i Soderup-Eskilstrup

I 2018 holder vi den fælles høstgudstjeneste i Kr. Eskilstrup Kirke, og bagefter vil der være lidt at spise og drikke omkring kirken. Senere er man velkommen til at fortsætte med rundbold og lege på det grønne område ved Røde Kors børnehaven. Medbring evt. tæpper og legeting.

Da præstegården er under istandsættelse, er det ikke muligt at bruge have og faciliteterne i Soderup til vores traditionelle høstfest, men høsten skal naturligvis fejres, så Kr. Eskilstrup Kirke vil stå klar – festpyntet med åbne arme.

korn_web

Læs det seneste kirkeblad her